DIERENDAG | YINNE

Hoi allemaal, het is vandaag DIERENDAG!! De dag waarop je je huisdieren extra veel aandacht en liefde geeft!Dit is mijn eerste dierendag met mijn allerliefste Mitchy! En om hem aan jullie te voor stellen ga ik de Furry Friend Tag doen, enjoy!

Wat zijn de namen van je huisdieren?
(F.I.Y. ik heb maar een huisdier en dat is Mitchy.) Zijn volledige naam word zelden uitgesproken omdat het niet nodig is; “Sassy Quing Mitchy” Sassy van Tyler Oakley, Quing van  Todrick Hall en nu komt het: Mitchy van Mitch Grassi.

Wat voor soort dier is het en welk ras?
Om eerlijk te zijn heb ik echt geen idee. Ik kreeg niks van info mee uit de dierenwinkel. Hij is denk ik een hangoor dwergkonijn, want als ik google zie ik look-a-likes. Hij heeft lange oortjes en hij is in het algemeen redelijk klein.

Hoe lang heb je je huisdieren al?
Ik heb Mitchy nu al bijna 1 jaar. Ik kreeg hem 20 oktober 2014.

Hoe kom je aan je huisdieren?
Mijn konijn komt uit de dierenwinkel in de buurt.

Hoe oud zijn je huisdieren?
21 oktober wordt hij 1 jaar en 2 maanden oud.

Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
Mitchy is zo lekker speels, hij eet uit mijn hand en springt heel van de grond zo zijn hok in op de verdieping. Als ik hurk komt hij altijd met zn pootjes op mijn knieeen om te vragen voor wat lekkers. Super schattig!

Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
Voor mij is de band tussen mij en Mitchy super belangrijk. Bij mijn eerste konijn deed ik bijna niks, ik had haar niet vanaf het begin en ik was eigelijk een beetje te jong om echt te weten hoe ik een konijn moest verzorgen, ik deed eigenlijk maar wat. Ik doe nog steeds maar wat, maar ik heb wel het gevoel dat het werkt.

Het liefst heb ik Mitchy lekker door het huis aan het huppelen waar ik bij ben. Maar ik kom meerdere keren op de dag naar hem toe om met hem te spelen en eten te geven.

Hij vind het super lekker als ik hem op z’n neusje aai en dat vind hij niet erg, hij vind het niet leuk als ik hem wil optillen, en dat doe ik ook niet. Hij eet gewoon uit mijn hand, en komt naar me toe huppelen als ik de deur open doe. Omdat mijn konijn alleen is vind ik het heel belangrijk dat we een goede band hebben.

Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
Toen ik mijn konijn net een weekje had, mocht hij door de kamer heen huppelen. Want ik had toen een binnenhok, zodat we aan elkaar konden wennen. Hij had natuurlijk meer beweging nodig dus mocht hij gewoon door de kamer.
Ik had alle gaten en kabels goed weggestopt. En ik ging op mijn bank huiswerk maken. Hij kwam naar de bank toe en keek mij aan met een vragend gezicht. Ik bukte voorover en zei: “he Mitchy hoe gaat het”. En toen sprong hij van de grond op de bank, bijna tegen mijn hoofd aan. Ik schrok zo erg! maar ik vond het zo leuk!! Steeds weer, als hij moch rond huppelen kwam hij bij mij op de bank zitten.

Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
Ik noem Mitchy in het algemeen gewoon Mitchy of Mitch. Soms zeg ik squichy mitchy. En praat ik Spaans tegen hem. Eigelijk noem ik hem ook vaak gekkerd, omdat hij net zo als ik een gekkerd is!

Ik ga nu een foto serie online gooien

IMG_0052 IMG_0053 IMG_6414

Advertisements

One comment

  1. Miss GG's Closet · October 4, 2015

    Your bunny is soo cute! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s